Thuis

Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Precisieco. van Jiangsugolbond, Ltd wordt gevestigd in de Yangtze-Rivier delta economische cirkel, Zhangjiagang-stad die enkel 140km het oosten van Shanghai.Our-bedrijfdekking over 33000㎡ met geregistreerd van meer dan 15 miljoen, daar meer dan 230 personeelsleden met inbegrip van 25 technici is. Het bedrijf heeft IATF16949 overgegaan: 2016, E24 (ECE-TYPEGOEDKEURINGScertificaat), ISO9001: de certificatie van 2008 en ISO14001-2004-, en neemt vaak aan grote binnenlandse en buitenlandse het bieden projecten deel. Ons bedrijf heeft het volledige stempelen, laserknipsel, CNC het buigen, een lassend, foad, plastic bespuitende materiaal en lopende band. Wij hebben twee takken: De Delenco. van Zhangjiagangjiahe Automotives, Ltd (Register hoofd bijna 9 miljoen); De Handelsco. van Zhangjiagangyoubang, Ltd (Register hoofd 1 miljoen), met de vaste activa's meer dan 80 miljoen dollar, met jaarlijkse verkoop van meer dan 125 miljoen dollar. Het is de middelgrote industrie en een handelsonderneming met het veroorzaken van en het uitvoeren van zaalzetels, bioskoopstoel en autodelen.

 

De Precisieco. van Jiangsugolbond, Ltd veroorzaakt bioskoopzetels, multifunctionele zaalzetels, bleachers zetels, hoofdzakelijk de stramping delen van het bladmetaal en mechanisch materiaal; De Delenco. van Zhangjiagangjiahe Automotives, Ltd veroorzaakt hoofdzakelijk allerlei buszetel en vervangstukken (zetel voor bus, stadsbus, schoolbus, bedrijfsbusbus, medische busbus en bouwmachines enz.), hebben wij de volledige onderzoek en ontwikkelingsmogelijkheden, en de producten zijn verkocht aan vele grote bioskopen, scholen, DFAC, JAC, KINGLONG, SHANGRAO-BUS (B-ENERGIE) in onze lokale markt, de markt die ook naar van Zuidoost-Azië, Noord-Amerika, Europa wordt uitgevoerd.

 

Wij heten u welkom warm om ons bedrijf te bezoeken en oprecht te hopen om de kansen te hebben om met u in de nabije toekomst samen te werken!

 

 

Wij kunnen u verstrekken de hoge, middelgrote zetel van de marktenbus, buszetel, bestuurderszetel, de zetel van de schoolbus, medische van seat en een andere automobieldelen.

Ons bedrijf heeft IA verworven

 

Ons bedrijf veroorzaakt hoofdzakelijk allerlei zetels, zoals bioskoopzetels, multifunctionele zaalzetels, auditoriumzetels, bleachers zetels, autozetels, de zetels van het hoge snelheidsspoor, mariene zetels, passement, machines en autodelen. Wij leveren allerlei zetel voor Hoger, Kinglong en yutong hier en ook de uitvoer naar vele landen en gebieden. Onze producten gingen CCC certificaiton in China over, zijn wij de fabrikant van de professinal autozetel in China. Wat meer, wij is hebben drie jaar waarborg van die kwaliteit.

 

Wij zijn de fabrikant, zodat is het 100%-fabrieksprijs. Er zijn honderden materialen in onze fabriek. Wij doen het naaien, spons die, Algemene Vergadering, verpakking, die allen deliverying door ourselives lassen samenstellen. Zo kunnen wij de quanlity en productietijd verzekeren. Normaal, is één tijd van de ordeproductie ongeveer 15 dagen nadat de storting aankwam. En de hulpklanten sparen meer tijd voor het saling is ons doel.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
  • 2007, de Handelsco. van Zhangjiagang Youbang, Ltd
  • 2009, de Delenco. van Zhangjiagang Jiahe Automotives, Ltd
  • 2011, de Precisieco. van Jiangsu Golbond, Ltd
Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : JIAHE&GOLBOND

Aantal werknemers : 200~300

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Certificaten China Jiangsu Golbond Precision Co., Ltd. Certificaten